Onze Diensten

360° Fotografie, Standaard en Drone Fotografie

360° Virtual Tours

Wij leveren op maat gemaakte 360-graden virtual tours met zeer gedetailleerde foto’s . Ideaal voor het profileren en op de kaart zetten van uw bedrijf. Wij maken de Foto’s of virtual tours klaar voor Facebook of je website ook bieden wij Google street view service aan, deze 3 kanalen zijn het meest opvallend om je bedrijf te promoten . 

360° Drone Fotografie

Met 360° Drone fotografie gaan we letterlijk en figuurlijk een stapje hoger. We maken hier een Virtual Tour de de lucht , deze kan aansluiten bij een Virtual Tour op de grond. Door onze drone en software die wij gebruiken te combineren zijn wij in staat op Giga Panorama’s te maken voor uw Website. 

Drone Fotografie

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van zeer gedetailleerde standaard, drone en 360-graden foto’s met een hoge resolutie.

Timelapse Fotografie

Timelapse of Hyperlapse zowel op de gronde als in de lucht kunnen wij zeer interessante beelden maken 
 
Je ziet ze wel vaker opduiken in tv-programma’s of online: filmpjes waarin versneld een gebouw wordt opgetrokken, wolken in een rotvaart door de lucht zoeven of het verkeer in een drukke stad de vorm van sierlijke, wazige lichtslierten aanneemt. De techniek om zulke video’s te maken, heet Timelapse Fotografie.

Standaard Fotografie

Op vlak van fotografie houden wij ons bezig met HDR ( High Dynamic Range) fotografie dat is al 13 jaar een standaard waarde bij ons. De stijlen waar we ons op richten zijn  Architectuur en Industrieel , constructie fotografie, Landschap, stadslandschappen en Real Estate  .

 

 

Prints 

Wij leveren ook prints af, om allerlei ruimtes op te fleuren met je eigen bedrijf of domein als onderwerp .deze prints gaan van basic prints tot grote prints op doek met een aluminium frame .